ΗΧΗΡΟ μήνυμα στην Τουρκία! Οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Ε.Δ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ...(BINTEO) - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

ΗΧΗΡΟ μήνυμα στην Τουρκία! Οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Ε.Δ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ...(BINTEO)«Δεν υπάρχει θέμα να πατήσει ελληνικό νησί ο Τσαβούσογλου. Αν θέλουν ας δουν. Να δω πώς θα φύγουν από εκεί αν πατήσουν το πόδι τους»,δήλωσε ο Πάνος Καμμένος,υπουργός άμυνας 

σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Μεβλούτ Τσαβούσογλου,ο οποίος είπε χωρίς ντροπή και άκρως προκλητικά πως «αν θέλαμε να ανεβούμε στα Ίμια θα μπορούσαμε».

Ο Πάνος Καμμένος συνέχισε λέγοντας «Οποιαδήποτε πρόκληση απαντάται. Κάθε αεροπλάνο που παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο, κάθε πλοίο που παραβιάζει τα εθνικά χωρικά ύδατα 

αντιμετωπίζονοται. Δεν πρέπει να ανησυχεί ο ελληνικός λαός. Οι Ένοπλες Δυνάμειςείναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση». 

Απευθυνόμενος δε ευθέως στον Τούρκο ΥΠΕΞ  είπε :«να του θυμίσουμε ότι πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης αλλά ο Τσίπρας και ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς και όχι ο Πάγκαλος και υπ. Άμυνας εγώ».

Ενώ τέλος,κλείνοντας το θέμα δήλωσε: «Η Ελλάδα δεν απαντά σε προκλήσεις λεκτικές αλλά δεν θα κάνει πίσω σε κυριαρχικά δικαιώματα. Τα στημένα επεισόδια των Τούρκων προκαλούν θημυδία».
Δείτε τις δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας:

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes