Αποκάλυψη βόμβα! Ευρωβουλευτές σε σκάνδαλο 'χρηματισμού'...(ονόματα) - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Αποκάλυψη βόμβα! Ευρωβουλευτές σε σκάνδαλο 'χρηματισμού'...(ονόματα)


 Σκάνδαλα,πολιτικά συμφέροντα και άλλα τόσα  συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στις Βρυξέλλες καθώς πολλοί Ευρωπαίοι επίτροποι αλλά και ευρωβουλευτές  διατηρούν σχέσεις με εκπροσώπους ισχυρών οικονομικών συμφερόντων. Φυσικά και στην Ελλάδα,όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο μας,υπήρχαν και υπάρχουν,Ευρωβουλευτές που υποστηρίζουν στο Ευρωκοινοβούλιο τα συμφέροντα του Τζωρτζ Σόρος.(Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ)

Το παράξενο ειναι δε πως στο τέλος της θητείας τους οι Επίτροποι βρίσκονται ξαφνικάστα γραφεία μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών όπως τονίζει έρευνα της Διεθνούς Διαφάνειας (Transparency International TI).

485 μέλη του Ευρωκοινοβουλίου, και πολλοί ευρωβουλευτές, μέσα σε δυο χρόνια από τη λήξη της θητείας τους το 2014, προσελήφθησαν από ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις Βρυξέλλες, αλλά και στον ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό τομέα. Η Βρετανίδα Σάρον Μπόουλς,είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.Η πρόεδρος της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου,συμμετείχε από το 2010 έως το 2014 σε πολυ σημαντικές συναντήσεις με τους επικεφαλής του χρηματιστηρίου του Λονδίνου, και τελικά αφού έληξε η θητεία της βρέθηκε σε πολύ σημαντικό πόστο στη χρηματαγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

 Γερμανός ευρωβουλευτής Χόλγκερ Κράμερ. Επί μία δεκαετία είχε την επίβλεψη και την ευθύνη ρύθμισης για την αγορά, τον ανταγωνισμό και την προστασία του περιβάλλοντος στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σήμερα εργάζεται στην Opel και ασχολείται με ευρωπαϊκά θέματα δημόσιας πολιτικής και τις σχέσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας με τους εκπροσώπους των κυβερνήσεων των κρατών-μελών.Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes