Τι Οδήγηση στην Ευρώπη Αλλαγή Πολιτικό Τοπίο; - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Τι Οδήγηση στην Ευρώπη Αλλαγή Πολιτικό Τοπίο;


Σε όλη την Ευρώπη, ακροδεξιές και λαϊκίστικες ομάδες βρίσκονται σε άνοδο, σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή σε ό, τι θέλουν οι Ευρωπαίοι. Παρά το γεγονός ότι οι ομάδες αυτές έχουν ιστορικά είχε κάποιες οπαδούς, τώρα βλέπουμε μια απότομη αύξηση του επιπέδου της επιρροής αυτά τα πολιτικά κόμματα και ομάδες κατέχουν. Αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό λόγω της αποτυχίας των εναλλακτικών λύσεων.

Η  εισροή των προσφύγων στην Ευρώπη  είναι μία από τις βασικές κινητήριες δυνάμεις, που στρέφεται όλο και περισσότερους ανθρώπους προς τα δεξιά του πολιτικού φάσματος. Εκατομμύρια έχουν εισαχθεί στην Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια, με το μεγαλύτερο μέρος από αυτά που ζουν στη Γερμανία. Ελλάδα και τη Σουηδία στεγάσει επίσης ένα σημαντικό αριθμό μεταναστών.


Στα τέλη του 2015, ο Πρωθυπουργός της Τσεχίας, Μήλος Zeman, περιγράφεται το κολοσσιαίο αριθμό των προσφύγων που εισέρχονται στην Ευρώπη ως "οργανωμένη εισβολή." Πρόσθεσε, επίσης,  ότι οι νέοι, υγιείς πρόσφυγες (Σύριοι και Ιρακινοί) θα πρέπει να είναι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας στις χώρες τους , δεν συρρέουν στην Ευρώπη. Αυτές οι απόψεις συμμερίζονται και ορισμένοι Ευρωπαίοι, όπως η παρουσία ομάδων όπως Deash στη Συρία και το Ιράκ είναι επίσης μια άμεση απειλή για την ασφάλεια της Ευρώπης.

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί μια τέτοια τεράστια ακίδα του αριθμού των μεταναστών που εισέρχονται στην Ευρώπη προκαλεί δυσαρέσκεια. Πολλά ευρωπαϊκά έθνη είχαν ήδη αγωνίζονται να παρέχουν επαρκή επίπεδα των βασικών δημόσιων υπηρεσιών, όπως η υγειονομική περίθαλψη, καθώς και η αύξηση της καθαρής μετανάστευσης αναπόφευκτα θα επιδεινώσει την κατάσταση.

Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Σουηδία, βρίσκονται επίσης αντιμέτωπες με μια χρόνια κρίση στέγασης, με τη ζήτηση για ακίνητα ξεπερνά κατά πολύ την προσφορά. Αυτό πιέζει ενοικίαση σπιτιού και τις τιμές, καθιστώντας την ιδιοκτησία ένα όνειρο για πολλούς. Φαίνεται ότι η πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτικών (προς το παρόν στο γραφείο) έχουν μεγαλύτερη σχέση με την πολιτική ορθότητα, από την εξασφάλιση ότι οι πολίτες τους έχουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες.

YouTuber  Angry Foreigner , συζητά τακτικά τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές προκλήσεις Σουηδία αντιμετωπίζει. Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «ανεπίσημη πρέσβειρα για τη Σουηδία» στο κανάλι του. Τον ρώτησα σχετικά με την αλλαγή της πολιτικής κατάστασης στη Σουηδία.

«Στην περίπτωση της Σουηδίας, οι  Σουηδοί Δημοκράτες  ήταν η μόνη εναλλακτική λύση για τους ανθρώπους που θέλουν να μειώσουν τη μετανάστευση, και πιστεύουν στην αφομοίωση. Δεν υπερβάλλω. Κυριολεκτικά, όλα τα άλλα κόμματα του κοινοβουλίου έχουν προωθήσει υψηλά μετανάστευση και την πολυπολιτισμικότητα για χρόνια τέλος, μέχρι πολύ πρόσφατα, όταν αποφάσισε να αντιγράψετε μερικά από τα Σουηδοί Δημοκράτες »ιδέες, επειδή έχω επιτέλους κατάλαβα τι θέλουν οι άνθρωποι. Αλλά γιατί οι άνθρωποι θα ψηφίσουν για μια απομίμηση, όταν μπορούν να έχουν την πραγματική διαπραγμάτευση; I don ' t υποστηρίζει απαραίτητα τις Σουηδοί Δημοκράτες, αλλά σίγουρα καταλαβαίνουν την προσφυγή τους, "μου είπε.

Όσον αφορά τη βρετανική πολιτική, η  Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP)  έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, που λαμβάνει ένα σημαντικό κομμάτι των ψήφων στο πιο πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Ωστόσο, λόγω της πρώτης παρελθόν-the-post εκλογικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου, που κατέχουν σχετικά λίγες έδρες στο κοινοβούλιο. Παρ 'όλα αυτά, το κόμμα έχει σχεδόν επιτύχει τον πρωταρχικό της στόχο? αφαίρεση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Lawrence Webb, επικεφαλής της ομάδας του UKIP σε Havering Συμβούλιο, υπό την προϋπόθεση Sputnik Ειδήσεις με μια δήλωση σχετικά με την εξέλιξη της πολιτικής κατάστασης στην Ευρώπη, συγκεκριμένα, το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να κολλήσει στην εποχή της γραμμικής πολιτική και φαίνεται σε θέση να συζητήσουμε τα πράγματα όσον αφορά την αριστερά και δεξιά μόνο? Και αυτό είναι ότι ελλείψει της οποίας έχει να τους οδηγήσει να μην την κατανόηση  την άνοδο του λαϊκισμού . Από μικρή ηλικία, είμαστε εξαρτάται να κάνουμε όπως μας λένε. Πρώτον, είναι οι γονείς μας, οι οποίοι μας λένε για να φάει πάνω από βραστό λάχανο βαθμό γιατί είναι καλό για μας, τώρα είναι η άρχουσα ελίτ που μας λένε ότι πρέπει να καταπιεί μαζική μετανάστευση και την πολυπολιτισμικότητα, γιατί αυτό είναι πολύ είναι καλό για εμάς », δήλωσε ο Lawrence Webb.

"Όταν ήμασταν νέοι δεν είχαμε αρκετές πληροφορίες για να αμφισβητήσει αυτά τα γονικής« γεγονότα »? Και έτσι, ήταν πριν από είκοσι χρόνια, με τα μάντρα της άρχουσας ελίτ Ωστόσο, τώρα οι άνθρωποι είναι σε θέση να πάρει τις πληροφορίες τους από μια συνεχώς αυξανόμενη και. ευρύτερη ποικιλία των πηγών και δεν μπορεί πλέον να δεχθεί αυτές τις ψευδείς αφηγήσεις. και ενώ τα ίδια ψέματα εξακολουθούν να pedaled από τις ελίτ σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι θα αναζητήσουν εκείνους που εκπροσωπούν την εμπειρία και αντίληψη του κόσμου τους, εξ ου και η άνοδος του λαϊκισμού ».

«Είμαστε μετά από όλα υποτίθεται ότι πρέπει να ζήσουν σε μια δημοκρατία όπου η θέληση της πλειοψηφίας είναι αυτή που θα πρέπει να επικρατήσει. Brexit έχει δείξει τη σιωπηλή πλειοψηφία που η φωνή τους μπορεί να ακουστεί και όπως κάθε γονιός να σας πω, μόλις τα παιδιά τους να αρχίσει να μιλάει, μπορεί μερικές φορές να είναι αδύνατο να τους σταματήσει. "

Η πλειοψηφία των οπαδών των ομάδων αυτών δεν είναι σε αντίθεση με τη μαζική μετανάστευση, επειδή αντιπαθούν τους μετανάστες, αν και αυτό αναπόφευκτα θα συμβεί μερικές φορές. Η αυξανόμενη αντίθεση στη μαζική μετανάστευση οφείλεται στις αρνητικές επιπτώσεις που έχει για τη χώρα υποδοχής? πίεση στις δημόσιες υπηρεσίες, και σε ορισμένες περιπτώσεις, η εκθετική αύξηση των βιασμών και άλλων εγκλημάτων.

Περιττό να πούμε ότι αυτό χρησιμεύει για να επωφεληθούν πολιτικά κόμματα και ομάδες πίεσης που πιέζουν για σκληρότερα ελέγχου της μετανάστευσης, έστω και αν άλλες πολιτικές τους δεν είναι απαραίτητα για την προτίμησή του νέου τους υποστηρικτές τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αποκλειστικά εκείνες του συντάκτη και δεν απηχούν κατ 'ανάγκη την επίσημη θέση του Σπούτνικ.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes