Προχωρούν οι εργασίες για το τζαμί του Βοτανικού - Τέλος Απρίλη θα είναι έτοιμο (φωτό) - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Προχωρούν οι εργασίες για το τζαμί του Βοτανικού - Τέλος Απρίλη θα είναι έτοιμο (φωτό)


Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκονται οι εργασίες για την ανέγερση του τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού που έχει παραχωρήσει το Πολεμικό Ναυτικό. Οι εργασίες πραγματοποιούνται καθημερινά με γοργούς ρυθμούς και φορτηγά μπαινοβγαίνουν στο τζαμί από την είσοδο της Ιεράς Οδού, με στόχο το έργο να ολοκληρωθεί έως τέλη Απριλίου.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Κοινότητας στην Ελλάδα Ναΐμ Ελγαντούρ, αμφισβήτησε την πρόοδο των εργασιών και εξέφρασε δυσπιστία: «Δεν πιστεύω τίποτα για την ανέγερση μέχρι να δω και να μπω μέσα να προσευχηθώ», είπε σε δηλώσεις του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.«Δεν πιστεύω κανέναν αν δεν μπω μέσα να προσευχηθώ. Μας κοροϊδεύουν και δεν χτίζεται. Από παλιά ο χώρος είναι περιφραγμένος. Ξέρω ότι δεν γίνονται εργασίες και δεν προχωράνε. Όπως λένε οι ίδιοι τον Απρίλιο θα είναι έτοιμο. Αυτά είναι ψέματα. Δεν περιμένουμε τίποτα καλό από καμιά κυβέρνηση, ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε από τη Νέα Δημοκρατία ούτε από το ΠΑΣΟΚ, όλοι ίδιοι είναι για αυτό το θέμα. Είναι όλοι ίδιοι. Δεν θα πιστέψω ότι γίνεται κάτι πριν μπω να κάνω προσευχή μέσα» είπε.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπάρχει αυστηρή φύλαξη του χώρου τόσο από την αστυνομία όσο και από ιδιωτική εταιρία σεκιούριτι ενώ απαγορεύεται η είσοδος σε όσους δεν έχουν εργασία, υπό τον φόβο αντιδράσεων στην είσοδο της Ιεράς Οδού επί 24ωρο, υπάρχει περιπολικό της αστυνομίας ενώ περιμετρικά φρουρούν τον χώρο άντρες ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης. 


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes