ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ώρα ΜΗΔΕΝ! Κατέστρεψαν την Ελλάδα και μας δουλεύουν κι όλας... - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ώρα ΜΗΔΕΝ! Κατέστρεψαν την Ελλάδα και μας δουλεύουν κι όλας...
Σύμφωνα με τον Δείκτη Εξαθλίωσης-που διαμορφώνεται με βάση τα ποσοστά της ανεργίας και τον πληθωρισμό, η Ελλάδα παραμένει στην τέταρτη θέση της παγκόσμια κατάταξης, συγκεντρώνοντας 23,2 γα το 2017, όπως αναφέρει το Bloomberg.

«Πρωταθλήτρια» είναι η Βενεζουέλα και την τριάδα συμπληρώνουν η Νότια Αφρική και η Αργεντινή, ενώ ακολουθούν στις 10 πρώτες θέσεις οι Τουρκία, Ισπανία, Ουκρανία, Σερβία, Βραζιλία και η Ουρουγουάη.

Όσον αφορά τη λιγότερη μίζερη χώρα, αυτή είναι η Ταϊλάνδη. 

Κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι η Ελλάδα βιώνει μία από χειρότερες περιόδους της, με πολλά οικονομικά προβλήματα, απόρροια των εσφαλμένων πολιτικών που ακολούθησαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, που έχουν και κοινωνικές συνέπειες. 

Ωστόσο, οι παράμετροι που έχουν τεθεί υπό εξέταση είναι στοχευμένες και διαμορφώνουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, το οποίο όμως, δεν θεωρείται απόλυτα έγκυρο, αλλά παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο από τα συστημικά ΜΜΕ ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες εντυπώσεις. Προφανώς και η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από χώρες όπως η Σομαλία ή η Νιγηρία. 

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes