Γιατί άραγε ο Καμμένος βγάζει βρώμες περί «θερμού» επεισοδίου με τούρκους τον... Ιούνιο; - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Γιατί άραγε ο Καμμένος βγάζει βρώμες περί «θερμού» επεισοδίου με τούρκους τον... Ιούνιο;


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο… Ελλάντα! Και βέβαια, αναφερόμαστε στην «διαρροή» «πηγών» του υπουργείου Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…), περί «θερμού» επεισοδίου με τους Τούρκους στην Κύπρο, τον… Ιούνιο!

Και γιατί τον Ιούνιο; Γιατί τότε θα ξεκινήσει η εξόρυξη Φυσικού Αερίου από την Γαλλική Total, επιμένουν οι «πηγές» (δηλαδή ο μπούλης Πανούλης…).

Από την Κύπρο πάντως, υπήρξε διάψευση: «δεν υπάρχει τέτοια πληροφόρηση, ούτε επιβεβαιώνονται τέτοιοι ισχυρισμοί».

Τι τρέχει; Αυτό που έχουμε γράψει και για τους –εκ του ασφαλούς- κούφιους λεονταρισμούς του Καμμένου προς την Τουρκιά: ότι ο τύπος αυτός ζει και αναπνέει για το εξοπλιστικό πρόγραμμα-μαμούθ που έχει στα σκαριά, αλλά δυστυχώς –γι’ αυτόν- συναντά πολλές και ποικίλες αντιδράσεις – κυρίως μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, που ως συνεπείς κομμουνιστές προτιμούν σαφώς το «βούτυρο» από τα «κανόνια».

Πώς αλλιώς μπορεί να δικαιολογηθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα-μαμούθ και να πεισθούν για την αναγκαιότητά του οι έχοντες αντιρρήσεις και ο λαουτζίκος που θα το πληρώσει; Με συνεχή ένταση στο Αιγαίο (η οποία θα υποδαυλίζεται με… πολεμοχαρείς δηλώσεις του… λιονταρή Καμμένου) και προαναγγελίες «θερμών» επεισοδίων! Τι δεν καταλαβαίνετε;


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes