Θα μας λείψει η Ελισάβετ από το survivor | Δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες με μαγιό - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Θα μας λείψει η Ελισάβετ από το survivor | Δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες με μαγιό

Τα… εγκλήματα στο Survivor δεν έχουν τέλος, καθώς άλλη μία όμορφη παρουσία αποχώρησε από το παιχνίδι. Δείτε τι χάσαμε με την απόφαση του κοινού να αφήσει εκτός την Ελισάβετ Δοβλιατίδου!
Στην ψηφοφορία που είχε γίνει μεταξύ των “μαχητών”, το μοντέλο Ελισάβετ Δοβλιατίδου είχε πάρει έξι ψήφους σε αντίθεση με τον Πάνο Αργιανίδη που είχε λάβει πέντε, ενώ οι Ορέστης Τσανγκ και Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν επιλέξει να θέσουν υποψήφιες προς αποχώρηση τις Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Ελένη Δάρρα αντίστοιχα.
Τελικά το κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει η Ελισάβετ, η οποία δήλωσε: «Θέλω να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά και είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ και έζησα αυτή την εμπειρία. Με χαροποιεί ότι χθες υπήρξε μια νίκη που μας έδεσε πιο πολύ και μας ανέβασε ψυχολογικά. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και ευχαριστώ τα παιδιά που ήταν δίπλα μου και με στηρίξανε. Νιώθω στεναχωρημένη που δεν θα συνεχίσω και δεν θα βρίσκομαι κοντά στα παιδιά, αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται και όλα καλά. Ήθελα να προχωρήσω όσο πιο μακριά γίνεται, αλλά από τη στιγμή που δεν τα κατάφερα, συνεχίζω και προχωράω στη ζωή μου».
Δείτε ποια είναι η Ελισάβετ

Πηγή:sdna.gr

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes