Η Ρωσία στην Βιτρίνα Πάνω από 160 κομμάτια του Στρατιωτικού Υλικού στο FAMEX - - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Η Ρωσία στην Βιτρίνα Πάνω από 160 κομμάτια του Στρατιωτικού Υλικού στο FAMEX -


Της Ρωσίας εξαγωγέας κατάσταση όπλων Rosoboronexport τη Δευτέρα είπε ότι σχεδιάζει να παρουσιάσει πάνω από 160 κομμάτια του στρατιωτικού υλικού στην επερχόμενη Έκθεση του Μεξικού Aerospace 2017 (FAMEX 2017) σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες της Λατινικής Αμερικής.

ΜΟΣΧΑ (Sputnik) - FAMEX 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 26 έως 29 Απρίλιος στο Santa Lucia Αεροπορική Βάση κοντά στην πρωτεύουσα του Μεξικού. Πάνω από 30 εκπροσώπους της πολεμικής αεροπορίας από την περιοχή και από όλο τον κόσμο έχουν προσκληθεί να παραστεί, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

«Rosoboronexport είναι για πρώτη φορά τη δημιουργία ενός ρωσική έκθεση στη διεθνή έκθεση αεροδιαστημικής FAMEX 2017 ... Θα διαθέτει πάνω από 160 κομμάτια της ρωσικής όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού. Η ρωσική εταιρεία ελικόπτερα θα είναι παρούσα ως μέρος της ρωσικής αντιπροσωπείας,» η εξαγωγή οργανισμός ανέφερε σε δήλωσή του.
Ρωσική εξοπλισμού στην εκπομπή θα περιλαμβάνει κομμάτια των αερομεταφορών, όπως ένα ελαφρύ μαχητικό Yakovlev Yak-130, ένα Su-30MK πολλαπλών ρόλων μαχητή και Μικογιάν MiG-29M μαχητής ανωτερότητας αέρα.
Η ρωσική Ελικόπτερα έκθεση θα περιλαμβάνει ένα επιθετικό ελικόπτερο Mil Mi-28NAe, ένα «Alligator» ελικόπτερο Kamov Ka-52, καθώς και διάφορα οχήματα στρατιωτικών μεταφορών Mil και ένα ελικόπτερο βοηθητικό φως Ansat, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Οι δυνητικοί πελάτες της Λατινικής Αμερικής, θα δείτε επίσης ένα σύστημα πυραύλων Pantsir-S1 επιφανείας-αέρος, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας ψάχνουν για τον εξοπλισμό που απαιτείται για την αντιμετώπιση των τρομοκρατών, των εγκληματιών και των διακινητών ναρκωτικών θα πρέπει να παρουσιάζονται με μια BTR-82A τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού, ένα GAZ Tiger όχημα πεζικού καθώς και διάφορα πυροβόλα όπλα και εκτοξευτές χειροβομβίδων, Rosoboronexport πρόσθεσε.
Μια Gorets-Μ θωρακισμένο όχημα ειδικού σκοπού και ένα ελικόπτερο μεταφοράς Mil Mi-17, δύο εκ των οποίων έχουν λάβει θετικά σχόλια από Μεξικού δυνάμεις, θα είναι επίσης εκεί.

«Οι αντιπροσωπείες αναμένεται να δώσει μεγάλη προσοχή σε ρωσικά όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό που έχει μάχη δοκιμαστεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας αντιτρομοκρατικής στη Συρία», ανέφερε η δήλωση.
Στις 3 Απριλίου, Rosoboronexport Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Σεργκέι Ladygin είπε ο εξαγωγέας είχε αντικρύζοντας τις προμήθειες προς την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Κολομβία, το Μεξικό και το Περού με την περιοχή να είναι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα από την άποψη της μελλοντικής ζήτησης.
Yakovlev Yak-130 Εκπαιδευτής Combat
© SPUTNIK /
Yakovlev Yak-130 Εκπαιδευτής Combat

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes