Εντοπίστηκε κάμερα "κρεμάστρα" σε τουαλέτα εστιατορίου στο Ναύπλιο - ΦΩΤΟ - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Εντοπίστηκε κάμερα "κρεμάστρα" σε τουαλέτα εστιατορίου στο Ναύπλιο - ΦΩΤΟΗ ανάρτηση μίας γυναίκας από το Ναύπλιο στον λογαριασμό της στο facebook, έχει προκαλέσει πανικό και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Η γυναίκα καταγγέλλει, ότι στην τουαλέτα μίας ταβέρνας στο Ναύπλιο, εντόπισε μία κρεμάστρα η οποία είχε ενσωματωμένη κρυφή κάμερα, και μάλιστα συνόδευσε την ανάρτησή της, με φωτογραφία του αντικειμένου.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας επιβεβαιώνει ότι έγινε καταγγελία από πελάτισσα εστιατορίου στο Ναύπλιο, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Η δε κρεμάστρα έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με την αστυνομία, «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα».
Το ποιος την τοποθέτησε παραμένει άγνωστο, αλλά η πιθανότητα να την έχει εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι πολύ μικρή, αφού κανένας ιδιοκτήτης ταβέρνας δεν θα ρίσκαρε τόσο ανεύθυνα τη φήμη του.
Η κάμερα «κρεμάστρα» διαθέτει κάρτα μνήμης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αν ο θύτης της είχε ενεργοποιημένη, δεν αποκλείεται να έχει καταγράψει και τον ίδιο τη στιγμή που την τοποθετούσε.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Πηγή: argolika.gr

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes