ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ! Πρώτα η Διάγνωση, μετά η Θεραπεία... - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ! Πρώτα η Διάγνωση, μετά η Θεραπεία...


Στη φωτογραφία που ακολουθεί θα δείτε, όχι μόνο, κάποια στοιχεία που είναι ενδεικτικά της καταστροφής που έχει επέλθει στην ελληνική οικονομία, αλλά και τι συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης.


Όπως παρατηρεί κανείς δεν είναι μόνο ο βασικός μισθός που είναι ο χαμηλότερος όλων, αλλά και η ακρίβεια των βασικών αγαθών που καταστρέφει την ελληνική κοινωνία και δημιουργεί πρόβλημα επιβίωσης για χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Ψωμί, γάλα, αυγά, λαχανικά, όλα προϊόντα που η ελληνική γη μπορεί να παράγει είναι απλησίαστα για το μέσο Έλληνα. Ο βασικός λόγος είναι ένας.

Η έλλειψη παραγωγής.

Όταν το σύνολο των βασικών αγαθών είναι εισαγόμενα, τότε καμία οικονομία δεν έχει δυνατότητα αυτάρκειας για την τροφή των πολιτών. Θα μπορούσε κανείς να πει πως δεν έχουμε πρωτογενή τομέα, αλλά έχουμε τουλάχιστον τριτογενή.

Όλοι όμως γνωρίζουμε την πικρή αλήθεια.

Χώρα χωρίς υγιές τραπεζικό σύστημα, πρωτογενή τομέα και έστω ένα σχέδιο ανοικοδόμησης είναι καταδικασμένη σε έναν αέναο κύκλο μιζέριας.

Ωστόσο θέλουμε να κλείσουμε με κάτι ελπιδοφόρο. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πια. Είτε από τη δημοσιογραφική ενημέρωση, είτε από την Ελληνική Λύση ο κόσμος γνωρίζει την ασθένεια και αναζητά τη θεραπεία.

Η σωστή διάγνωση και διαπίστωση του προβλήματος είναι το πρώτο βήμα. Καιρός να γίνει και το δεύτερο, η Λύση του προβλήματος. 

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes