Απολογείται σήμερα ο Ολυμπιακός - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Απολογείται σήμερα ο Ολυμπιακός


Ο ΠΑΟΚ ζήτησε και πέτυχε -με ομόφωνη απόφαση- την αναβολή της εκδίκασης της απολογίας των «ερυθρόλευκων» για σήμερα στις 2 μ.μ.
Αυτό που πέτυχε ήταν το αίτημά του για πρόσθετη παρέμβαση να μην απορριφθεί, καθώς από την ώρα της αποστολής του αιτήματος στον Ολυμπιακό, προχθές το βράδυ, μέχρι την αρχικώς ορισθείσα ημέρα (χθες) εκδίκασης της υπόθεσης, δεν είχε συμπληρωθεί 24ωρο, όπως προβλέπει ο κανονισμός.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ζήτησε, επίσης, να κληθεί να καταθέσει ο β' παρατηρητής της ΕΠΟ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος φέρεται να έχει πει στον Αχιλλέα Μπέο ότι δέχθηκε επίθεση και όχι απλώς φραστική επίθεση και απώθηση.
Σε δεινή θέση
Καταγγελίες που, αν γίνουν και στην πειθαρχική επιτροπή, θα φέρουν σε δεινή θέση τον Ολυμπιακό, με ορατό τον κίνδυνο αφαίρεσης έξι βαθμών.
Από τον ΠΑΟΚ αιτήθηκαν από την εισαγγελία Πειραιά να ανοίξουν οι κάμερες των αποδυτηρίων του Καραϊσκάκη, αλλά γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει μέχρι σήμερα το μεσημέρι.
Τέλος, παρούσα θα είναι και η ΑΕΚ και αν... παραστεί ανάγκη και το δεχθεί η επιτροπή θα καταθέσει ως μάρτυρας ο Β. Δημητριάδης.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes