Μαίρης Χρονοπούλου: Διαψεύδεται η εισαγωγή της στο νοσοκομείο (φωτό) - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Μαίρης Χρονοπούλου: Διαψεύδεται η εισαγωγή της στο νοσοκομείο (φωτό)Ο Μάκης Δελαπόρτας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει πως η γνωστή ηθοποιός είναι πολύ καλά στην υγεία της και μάλιστα ότι τον έχει καλέσει απόψε το βράδυ στο σπίτι της για φαγητό.
«Για όνομα του θεού! Ποιος βγάζει αυτές τις κακοήθειες για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονόπουλου και από το πρωί έχουν σπάσει τα τηλέφωνα και σε μένα και σε εκείνη αν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα; Η Μαίρη Χρονόπουλου είναι μια χαρά στην υγεία της και μάλιστα απόψε το βράδυ με έχει καλέσει σπίτι της και για πιροσκί... γιατί εκτός από σπουδαία ηθοποιός είναι και μια εξαιρετική μαγείρισσα! Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να ησυχάσουν όσοι την αγαπούν», έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας.
Capture
 
Με το μήνυμά του αυτό διαψεύδει την ανάρτηση που έκανε νωρίτερα, ο ηθοποιός Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος ανέφερε ότι η Μαίρη Χρονόπουλου εισήχθη στο νοσοκομείο.
 
«Ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο... βγήκε από το νοσοκομείο ο φίλος μας Πρέκας και χαίρει άκρας υγείας... εισήχθη με καρδιολογικά προβλήματα στο Ιπποκράτειο η Μαίρη Χρονόπουλου... περαστικά θεέ μου» έγραψε ο κ. Γεωργίου.
 
2

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes