Ποια είναι πραγματικά η σύζυγος του Ε. Μακρόν - Από πλούσια οικογένεια, παντρεύτηκε δύο τραπεζίτες (φωτό) - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Ποια είναι πραγματικά η σύζυγος του Ε. Μακρόν - Από πλούσια οικογένεια, παντρεύτηκε δύο τραπεζίτες (φωτό)


Πριν γίνει Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, η Μπριζίτ Τρονιέ έγινε κεντρικό πρόσωπο στα γαλλικά ΜΜΕ.

Ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών της 23ης Απριλίου έφερε πρώτο τον υποψήφιο του κινήματος «Εμπρός!». Και αν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις για τον δεύτερο γύρο, ο Μακρόν θα γίνει πρόεδρος της Γαλλίας, στις 7 Μαίου και η Μπριζίτ Τρονιέ η Πρώτη Κυρία.
Πανταχού παρούσα στην προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της, η Τρονιέ ανέβηκε στο πατάρι του θριάμβου μετά τον πρώτο γύρο. «Στους δικούς μου ανθρώπους θέλω να πω ευχαριστώ καθώς και σε όσους δεν ζουν πια. Σε όλη την οικογένειά μου, και στην Μπριζίτ. Πάντα παρούσα, χωρίς την οποία δεν θα ήμουν ο εαυτός μου», δήλωσε ο Μακρόν.


Μπριζίτ Μακρόν, πυλώνας των δημοσίων σχέσεων του υποψηφίου


Εγινε ένα από τα κλειδιά της προεκλογικής εκστρατείας: ηθική στήριξη, σύμβουλος, επιτρέπει επίσης στον υποψήφιο του «Εμπρός!» να διατηρεί την σταθερότητα και την δύναμη του χαρακτήρα του και να υπερασπιστεί με αξιοπρέπεια και ευφυία την διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους.


Οι δυό τους δείχνουν ένα δεμένο ζευγάρι και αυτό επικοινωνιακά αποφέρει καρπούς: εκείνος δείχνει ένας συμπαθητικός άνδρας, πιστός, κοντά της και εκείνη αφοσιωμένη σε όλα.
«Δεν είμαστε χαζοί. Ολοι καταλάβαμε την στρατηγική, επομένως ήταν καλύτερο να τα έχεις καλά με την Μπριζίτ παρά με τον Εμμανουέλ», λέει γελώντας ένας βουλευτής που στηρίζει τον υποψήφιο, σε ένα ρεπορτάζ της γαλλικής Le Monde.


Στο ίδιο ρεπορτάζ ανακαλύπτει κανείς σε ποιό σημείο όλα περνούν από την Μπριζίτ στην προεκλογική εκστρατεία. «Ο Εμανουέλ Μακρόν περιστοιχίζεται από έναν στρατό νέων γυναικών-συμβούλων οι οποίες θέλουν να τον κρατήσουν για τον εαυτό τους. Επομένως, εγώ περνάω μέσω της Μπριζίτ. Εκείνη μου λέει «γράψε ένα σημείωμα, θα του το δώσω το βράδυ», δηλώνει ο François Patriat.
Η Μπριζίτ Μακρόν αναμένεται να είναι από τις πιο δραστήριες Πρώτες Κυρίες της Γαλλίας. Το δήλωσε ο ίδιος ο σύζυγός της τον Μάρτιο του 2017, λέγοντας ότι η Πρώτη Κυρία «πρέπει να έχει ρόλο, μια πραγματική θέση, μια πραγματική ικανότητα να δράσει». Και μιλώντας για την σύζυγό του Μπριζίτ, δήλωσε ότι «θα έχει τον ρόλο που πάντα είχε, δηλαδή πάντα με συνόδευε γιατί η Μπριζίτ είναι η ισορροπία στη ζωή μου, έτσι λειτουργούμε εμείς».Η ηλικία της Μπριζίτ Μακρόν
Το ελκυστικό στην περίπτωση των Μακρόν είναι αναμφίβολα η διαφορά ηλικίας. Ο Εμανουέλ Μακρόν μοιράζεται τη ζωή του με μια γυναίκα 25 χρόνια μεγαλύτερη. Η Μπριζίτ υπήρξε η καθηγήτρια θεατρικών όταν ο Μακρόν ήταν στο λύκειο. Σήμερα έχει τρία παιδιά και επτά εγγόνια. Η διαφορά ηλικίας προκαλεί μεγάλη περιέργεια και γοητεύει κατά κάποιο τρόπο, εκείνη είναι 64 ετών και εκείνος 39.


Σε ένα βιβλίο με τίτλο «Ο Εμανουέλ Μακρόν στον δρόμο για το προεδρικό μέγαρο» του Nico­las Pris­sette, το οποίο εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2016, ένας κοντινός φίλος τους εξομολογήθηκε το πόσο ειλικρινής είναι η Μπριζίτ Μακρόν για την ηλικία της: «Πρέπει ο Εμανουέλ να κερδίσει το 2017 γιατί στις εκλογές του 2027 το πρόβλημα θα είναι πώς θα είναι το πρόσωπό μου» έχει δηλώσει η κυρία Μακρόν. Μια δόση χιούμορ που κρύβει και κάποια ανησυχία: το 2022 η Μπριζίτ Μακρόν θα είναι περίπου 70 ετών. Και τότε η ηλικία της θα ήταν ένα μειονέκτημα ή ένα πρόβλημα για τον σύζυγό της.

Τι έκανε η Μπριζίτ Τρονιέ όταν ήταν νέα
Γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1953. Οπως έγραφε ο φίλος της συγγραφέας Philippe Besson, σε ένα άρθρο του στο περιοδικό VSD, τον Σεπτέμβριο του 2016, η Μπριζίτ θεωρεί τον εαυτό της τυχερό στη ζωή. Από υλικής άποψης κυρίως. Μεγάλωσε σε μια οικογένεια αρκετά πλούσια (ο πατέρας της ήταν διευθυντής ενός εργοστασίου σοκολάτας στην περιοχή Πικαρντί και η μητέρα της είχε πολλά καταστήματα). Μικρή δεν της έλειψε τίποτα. Αλλά το γεγονός ότι ήταν η μικρότερη από έξι παιδιά την έκανε να υποφέρει από έλλειψη αγάπης. «Ημουν μια έφηβη που υπέφερε, είχα ένα υπαρξιακό ρήγμα», έχει εξομολογηθεί η ίδια.


Πιθανόν αυτό την οδήγησε να στραφεί προς την λογοτεχνία, με προτίμηση στα σκοτεινά κείμενα του Maupassant ή στα πάθη του Don Juan. Από αυτή την έλλειψη αγάπης, η Μπριζίτ Μακρόν θέλησε γρήγορα να κάνει δική της οικογένεια. Παντρεύτηκε σε ηλικία 20 ετών τον André-Louis Auzière, έναν τραπεζίτη, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, στις αρχές της δεκαετίας του 1980: τον Σεμπαστιάν, την Λοράνς και την Τιφέν. Μαζί τους διατηρεί μια πολύ δυνατή σχέση: «Εχω ανάγκη ζωτική να μιλάω με τις κόρες μου κάθε μέρα, λίγο λιγότερο με τον Σεμπαστιάν», εξομολογήθηκε πρόσφατα στο περιοδικό Paris Match.
Τα παιδιά της Μπριζίτ Μακρόν στάθηκαν από την πλευρά τους δίπλα στη μητέρα τους κατά την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας. Ο Σεμπαστιάν είναι μηχανικός και έδωσε όλη την τεχνογνωσία του στα social media. Η Λοράνς είναι καρδιολόγος στην πόλη Βανσέν και δίνει συμβουλές στον Μακρόν πώς να διατηρείται σε φόρμα. Οι σύζυγοι των κοριτσιών είναι και οι δύο γιατροί και ασχολούνται με το κίνημα «Εμπρός!» του υποψηφίου και μοιράζουν φυλλάδια τις Κυριακές στις λαϊκές αγορές.Η Μπριζίτ καθηγήτρια του Εμανουέλ Μακρόν


Στη δεκαετία του 1980 η Μπριζίτ Auzière θα μπορούσε να είχε μείνει μια σύζυγος και νοικοκυρά χωρίς προβλήματα αλλά η μοίρα το θέλησε αλλιώς. Συνάντησε τον Εμανουέλ Μακρόν. Αρχικά δεν επρόκειτο για ειδύλλιο, αλλά για φλερτ «δύο διανοούμενων οι οποίοι έκαναν εντύπωση ο ένας στον άλλο και δεν χώρισαν ποτέ». Ο Εμανουέλ Μακρόν συνάντησε την Μπριζίτ Τρονιέ-Auzière στο λύκειο La Providence, ένα ιδιωτικό, καθολικό λύκειο στην πόλη Amiens το οποίο είχαν ιδρύσει ιησουίτες. Εκείνη ήταν τότε καθηγήτρια γαλλικών. Αλλά αντίθετα με όσα λένε οι φήμες, ο Εμανουέλ Μακρόν δεν ήταν ποτέ μαθητής της. Το εξηγούν αυτό καθαρά οι συγγραφείς Caroline Derrien και Candice Nedelec στο βιβλίο τους «Οι Μακρόν) (εκδόσεις Fayard).


Η κόρη της Μπριζίτ Λοράνς μίλησε πρώτη γι'αυτόν τον «τρελό», ο οποίος «ξέρει τα πάντα για τους πάντες», σύμφωνα με το βιβλίο. Η ίδια η Μπριζίτ εξομολογήθηκε στο Paris Match ότι «οι συνάδελφοί της τής μιλούσαν μόνο γι'αυτόν». Πολύ γρήγορα, από περιέργεια για αυτή την «μικρή ιδιοφυία» που της περιέγραφαν, του πρότεινε να κάνει μαζί της μαθήματα θεάτρου.


Σε αυτή την θεατρική ομάδα που διοργάνωνε η Μπριζίτ Τρονιέ ξεκίνησε ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Η πρώτη τους πραγματική συνάντηση έγινε όταν ο Εμανουέλ Μακρόν, μαθητής τρίτης λυκείου στο μπουρζουά σχολείο της Amiens, ανέβηκε στη σκηνή για να παίξει μια διασκευή του έργου του Κούντερα Ο Ιάκωβος και ο Αφέντης του. Αμέσως «έσπασε τη σκηνή». Η Μπριζίτ Auzière εντυπωσιάστηκε αμέσως από το ταλέντο και την εξυπνάδα του.

Στις 21 Νοεμβρίου 2016, το κανάλι France 3 δημοσίευσε ένα ντοκιμαντέρ με εικόνες εκείνης της εποχής. Ενα βίντεο από τα αρχεία του λυκείου La Providence δείχνει τον νεαρό Μακρόν να παίζει το σκιάχτρο μπροστά την Μπριζίτ. Βλέπουμε τον νεαρό μαθητή να τον κοιτάζει με πάθος η καθηγήτριά του. Ηταν το σημείο εκκίνηση μιας μεγάλης ιστορίας αγάπης ανάμεσα στον μελλοντικό υποψήφιο πρόεδρο και την καθηγήτρια.


Σύμφωνα με όσα λέει το βιβλίο «Οι Μακρόν», η Μπριζίτ ποτέ δεν θεώρησε τον Εμανουέλ «μαθητή της». Για να διαλύσει, μάλιστα, κάθε σύγχιση, αναφέρει ότι ποτέ δεν είχε ερωτική σχέση μαζί του όσο ήταν ανήλικος...
Αλλά σε πολλές συνεντεύξεις που έδωσε, η Μπριζίτ εξήγησε πώς τον ερωτεύτηκε. «Είχε μια τρομερή επιρροή πάνω μου», εξομολογήθηκε η ίδια στο Paris Match. Κι αυτό γιατί γρήγορα ο Εμανουέλ Μακρόν έδειξε ένα προφίλ «ιδιοφυίας». Η εφημερίδα Le Parisien, η οποία ρώτησε παλιούς συμμαθητές του υποψηφίου προέδρου, έγραψε ότι η καθηγήτρια θεατρικών εντυπωσιάστηκε αμέσως από τον μαθητή της. «Στην τάξη τον ανέφερε συνέχεια. Ηταν εντελώς εντυπωσιασμένη από το συγγραφικό του ταλέντο [...] Εκείνος έγραφε συνέχεια ποιήματα και τα διάβαζε μπροστά σε όλους».Οταν η Μπριζίτ και ο Εμανουέλ χώρισαν


Αν ο Εμανουέλ Μακρόν κατόρθωσε να εντυπωσιάσει την καθηγήτρια γαλλικών, αναγκάστηκε, ωστόσο, να δώσει μάχη για να ζήσει τον έρωτά του. Οπως έγραψε η Le Monde, οι γονείς του Εμανουέλ Μακρόν, 16 ετών εκείνη την εποχή, εναντιώθηκαν σε αυτή τη σχέση την οποία θεωρούσαν αρνητική για τον γιό τους. Οι δύο γονείς (γιατροί) αποφάσισαν, λοιπόν, να τον απομακρύνουν από την πόλη και τον έστειλαν να συνεχίσει τη χρονιά στο Παρίσι. Ο Εμανουέλ Μακρόν στηρίχτηκε στη γιαγιά του Germaine για να επιβιώσει: εκείνη του βρήκε ένα σπίτι στην πρωτεύουσα, ώστε να μπορέσει να ενταχθεί στο έγκριτο και μπουρζουά λύκειο Henri-IV για την τελευταία χρονιά.
«Ο,τι και να κάνετε θα σας παντρευτώ», είχε ορκιστεί εκείνη την εποχή ο ρομαντικός νεαρός στην γυναίκα της ζωής του. Και το έκανε. Μετά από πολλά χρόνια ενός επώδυνου χωρισμού, το ζευγάρι κατόρθωσε τελικά να ξαναβρεθεί. Στο μεταξύ, η Μπριζίτ Auzière ξαναέγινε Τρονιέ, πήρε διαζύγιο. «Ο έρωτας τα σάρωσε όλα στο πέρασμά του και με οδήγησε στο διαζύγιο. Ηταν αδύνατο να του αντισταθώ», έχει εξομολογηθεί η ίδια.


Το ζευγάρι δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να δεθεί ξανά. Ο Εμανουέλ Μακρόν βρέθηκε να σπουδάζει στα μπουρζουά πανεπιστήμια Sciences Po και ENA, και ζει με την γυναίκα της ζωής του, πολύ πιο ηλικιωμένη από τον ίδιο. Αλλά από εκείνη την εποχή, ο Εμανουέλ Μακρόν κρατάει μια «πικρία», «ένα τραύμα», όπως δήλωσε ο Aurélien Lechevallier, ένας από τους πρώτους φίλους του Μακρόν στο Παρίσι.Γάμος: Η Μπριζίτ γίνεται κυρία Μακρόν


Ο γάμος έγινε στην πόλη Τουκέ, το 2007, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Μισέλ Ροκάρ. Ο Εμανουέλ Μακρόν παντρεύεται λοιπόν «μια γυναίκα-πρόβλημα, εντελώς συνειδητά», όπως εξομολογήθηκε η ίδια στον Philippe Besson στο VSD.
Στο ντοκιμαντέρ «Εμανουέλ Μακρόν, η στρατηγική του μετεωρίτη», το οποίο παίχθηκε στο κανάλι  France 3 τον Νοέμβριο του 2016, εμφανίζονται και εικόνες από τον γάμο. Βλέπουμε τον Εμανουέλ Μακρόν να ευχαριστεί τους καλεσμένους που «αποδέχτηκαν και συνέβαλλαν να γίνει το ζευγάρι αυτό που έγινε. Δηλαδή όχι κάτι τόσο συνηθισμένο, ένα ζευγάρι όχι τόσο φυσιολογικό, παρότι δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αυτή η λέξη [γέλια], αλλά ένα ζευγάρι που υπάρχει».
Από εκείνη τη στιγμή, οι λεπτομέρεις της ζωής του ζεύγους Μακρόν είναι ελάχιστες. Το ζευγάρι πηγαίνει συχνά στο Τουκέ για λίγη ανάπαυση. «Μένουν σε μια βίλα στην λεωφόρο Saint-Jean», δηλώνει ο δημοτικός σύμβουλος Jacques Coyot, στην εφημερίδα La Voix du Nord. «Εξάλλου, εδώ έρχεται και ψηφίζει».


«Αυτά τα σαββατοκύριακα στο Τουκέ έρχεται όλη η οικογένεια», προσθέτει το εβδομαδιαίο περιοδικό Express. «Οταν λέει ότι θα βρεθεί με τα εγγόνια του το σαββατοκύριακο, ο 30χρονος δεν μιλάει για τα παιδιά του σε μικρή ηλικία, αλλά πραγματικά για τα εγγόνια του. Στην πραγματικότητα, για τα εγγόνια της γυναίκας του».
Οπως αναφέρει το περιοδικό Challenges ο Εμανουέλ Μακρόν δεν είχε ποτέ πρόβλημα να παντρευτεί μια 40χρονη και επέλεξε εξαρχής να μην αποκτήσει δικά του παιδιά, ώστε να επικεντρωθεί στην καριέρα του. Τα τρία παιδιά και τα επτά εγγόνια της Μπριζίτ Τρονιέ έγιναν κατά κάποιο τρόπο δικά του. Και ο Εμανουέλ Μακρόν έγινε ένας τριαντάρης παππούς.
Τον Μάρτιο του 2017, ο Εμανουέλ Μακρόν απαντούσε στα παιδιά μιας τάξης σχολείου, ηλικίας από 8 ως 12 ετών, στην εκπομπή «Candidats au tableau !» [«Υποψήφιοι στον πίνακα!»], που παίχτηκε στο κανάλι C8. Εκεί, ένα μικρό κορίτσι τον ρώτησε εν ψυχρώ αν η πατρότητα του λείπει.


«Είναι μια επιλογή που έχω κάνει. Η Μπριζίτ που είναι η γυναίκα μου, είχε τρία παιδιά, τα οποία ήταν μεγάλα όταν την γνώρισα», απάντησε ο Μακρόν, με τον πιο χαλαρό τρόπο που υπήρχε.
Ο υποψήφιος πρόεδρος πρόσθεσε ότι το ζευγάρι αναρωτήθηκε τι θα κάνει για το ζήτημα αλλά έδωσε γρήγορα την απάντηση: «Θεώρησα ότι το πιο σημαντικό ήταν να μεγαλώσουμε σωστά τα παιδιά, που τα υπεραγαπούμε», πρόσθεσε ο Μακρόν. Και χωρίς να κρύψει τίποτα από την οικογενειακή του κατάσταση του «νεαρού παππού» είπε στα παιδιά:
«Εχω επτά εγγόνια!» και πρόσθεσε ότι υπάρχουν «πολλές οικογένειες διαφορετικές, σήμερα».Η Μπριζίτ Μακρόν και η πολιτική
Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν μπήκε σε διαθεσιμότητα από την εκπαίδευση το 2015 για να αφιερωθεί στον άνδρα της ζωής της και να εργαστεί εθελοντικά στο πλευρό του. «Αν δεν το έκανα αυτό δεν θα τον έβλεπα ποτέ», παραδέχτηκε στο Paris Match. Το εν λόγω περιοδικό είχε αφιερώσει ένα ρεπορτάζ στον τότε υπουργό Μακρόν και αποκάλυπτε ότι η Μπριζίτ είχε μετακομίσει μαζί του στα διαμερίσματα του υπουργείου Οικονομίας.
Ωστόσο, η κυρία Μακρόν δεν είχε ποτέ φανταστεί ότι ο σύζυγός της θα γίνει υπουργός ή υποψήφιος πρόεδρος. Το περιοδικό Closer αποκάλυψε ότι όταν ο Εμανουέλ Μακρόν έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Ολάντ που του πρότεινε το υπουργείο Οικονομίας, μόλις είχε επιστρέψει από διακοπές στην Καλιφόρνια, η Μπριζίτ είχε αμφιβολίες. Η ίδια πιστεύει ότι η πολιτική είναι σκληρό πράγμα [«ένας κόσμος βίας»]. Σταμάτησε τότε να διδάσκει ώστε να του προσφέρει «μερικές ώρες ανάπαυσης», για να τον βοηθήσει να κρατήσει «τη χαρά της ζωής», όπως έγραψε το l'Express...Τα γεγονότα επιβεβαίωσε η Μπριζίτ στο Paris Match στις 14 Απριλίου 2016. Εκεί περιγράφει την πολιτική ως έναν «αδίστακτο» κόσμο, πράγμα που την υποχρέωσε «να κάνει το μάξιμουμ για να προστατεύσει τον σύζυγό της».Ποιός θα είναι ο ρόλος της Μπριζίτ Μακρόν
Η Μπριζίτ Μακρόν έγινε σύντομα απαραίτητη για τον σύζυγό της. Στο βιβλίο «Οι Μακρόν», οι συγγραφείς αναφέρουν πολλές λεπτομέρεις. Κυρίως περιγράφουν ότι η Μπριζίτ είχε έναν «μυστικό ρόλο» στην προεκλογική εκστρατεία.
Πράγματι, η κυρία Μακρόν βρέθηκε πάντα στο πλευρό του σε όλες τις μετακινήσεις όσο ήταν υπουργός Οικονομίας. Ηταν παρούσα όταν εκείνος ίδρυσε το πολιτικό του κίνημα «Εμπρός!». Ηταν εκεί όταν ανακοίνωσε την παραίτηση από το υπουργείο Οικονομίας και την υποψηφιότητά του για πρόεδρος δημοκρατίας. «Πιστεύει ότι με το να βρίσκεται δίπλα του ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσουν από τα αδιάκριτα βλέμματα την ιδιωτική τους ζωή», δήλωσε ο Richard Ferrand, γενικός γραμματέας του κινήματος «Εμπρός!».
Αλλά η κυρία Μακρόν δεν είναι μόνο ηθικό στήριγμα. Ξαναδιαβάζει τις ομιλίες, συμβουλεύει τον σύζυγό της. Σύμφωνα με το περιοδικό Gala, η Μπριζίτ συμμετείχε στην συγγραφή της δήλωσης για την προεδρία του συζύγου της. Χειρίζεται καλά τη γλώσσα και ξαναδιάβασε προσεκτικά την 20λεπτη δήλωση που εκείνος έκανε. «Αν δεν καταλαβαίνω εγώ, κανείς δεν θα καταλάβει!» λέει συχνά στον σύζυγό της, όπως γράφουν οι δημοσιογράφοι Caroline Derrien και Candice Nedelec στο βιβλίο «Οι Μακρόν».
Στο βιβλίο «Divine Comédie» της Gaël Tchakaloff, η Μπριζίτ ομολογεί ότι προσέχει τα πάντα. «Πρέπει να είμαι παρούσα ώστε να τρώει σωστά και να κοιμάται αρκετά», δηλώνει.


Και τα χρήματα; Οπως ανέφερε ένα άρθρο του περιοδικού Nouvel Observateur, από την στιγμή που ο Εμανουέλ Μακρόν εγκατέλειψε το υπουργείο Οικονομίας, η Μπριζίτ ανέλαβε τα πάντα, αφού ο Μακρόν έχει μόνο τα έσοδα από τα βιβλία του. Τα εισοδήματα της Μπριζίτ είναι 17.200 από τον Ιανουάριο ως τον Αύγουστο του 2016, συν 36.200 ευρώ από ακίνητα. Με αυτά ζει το ζευγάρι, αναφέρει το άρθρο. Στο Πόθεν Εσχες του Μακρόν, το οποίο δημοσιοποιήθηκε στα μέσα Μαρτίου 2017, τα μόνα ακίνητα ανήκουν στην σύζυγό του.

Η Μπριζίτ και οι φήμες
Στις αρχές του Νοεμβρίου 2016, ο Μακρόν αναφέρθηκε μόνος του στις φήμες που κυκλοφορούσαν για εκείνον, σε συνέντευξή του στο σάιτ Mediapart. Ο υποψήφιος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει «διπλή ζωή». Απαντούσε έτσι στη φήμη ότι είναι ομοφυλόφιλος και ότι έχει μυστική σχέση με τον πρόεδρο της Radio France Mathieu Gallet. «Αν στα δείπνα στην πόλη, ή από στόμα σε στόμα ή μέσω μέηλ σας λένε ότι έχω μια διπλή ζωή με τον Mathieu Gallet ή με οποιονδήποτε άλλον, τότε είναι το ολόγραμμά μου που μου διαφεύγει, δεν μπορεί να είμαι εγώ!», είπε.
Οι φήμες και τα κουτσομπολιά ενοχλούν την κυρία Μακρόν; Οπως δήλωσε η ίδια στο Paris Match, στις 24 Νοεμβρίου 2016 «δεν παίρνω πια το τρένο και δεν κοιτάζω το ίντερνετ ούτε τα social media ώστε να μην υποφέρω χωρίς λόγο».
Υπερβολική δόση από Μπριζίτ Μακρόν;


Τον Φεβρουάριο του 2017 η εφημερίδα Le Canard Enchaîné αποκάλυπτε ότι η υπερβολική παρουσία της Μπριζίτ Μακρόν στα μίντια άρχιζε να παρουσιάζει πρόβλημα για την ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της. Η ομάδα επικοινωνίας της ζήτησε, μάλιστα, να γίνει πιο διακριτική. Οι επικοινωνιολόγοι ανησυχούν μήπως «από υπερβολικό ενθουσιασμό η Μπριζίτ κάνει άστοχες αποκαλύψεις μιλώντας στα ΜΜΕ», σύμφωνα με το περιοδικό Gala.
Στο βιβλίο «Οι Μακρόν», οι δημοσιογράφοι Caroline Derrien (VSD) et Candice Nedelec (Gala), αναλύουν και ένα άλλο πρόβλημα: ορισμένοι στο περιβάλλον του προέδρου είναι ανήσυχοι από «τα πολυτελή γούστα» που επιδεικνύει η σύζυγος του Μακρόν, την ώρα που οι επικοινωνιολόγοι προσπαθούν να απαλύνουν το προφίλ του τραπεζίτη που του κάνει ζημιά.
Πράγματι, από τη στιγμή που η Μπριζίτ έγινε σταρ των μίντια και θεωρεί ότι μπορεί να γίνει Πρώτη Κυρία, ο Οίκος Louis Vuitton της δανείζει ρούχα για τις εμφανίσεις της. Της αρέσει να τα φοράει: «Για τις βραδυνές εμφανίσεις, πιστεύω ότι είναι συμπαθητικό να φοράω γαλλικές δημιουργίες», είναι η απάντησή της.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes