Η Ε. Μελέτη για τις αποχωρήσεις από το Survivor: «Κάποιοι νομίζουν ότι έχουν εκθειαστεί και ισχύει το αντίθετο» - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Η Ε. Μελέτη για τις αποχωρήσεις από το Survivor: «Κάποιοι νομίζουν ότι έχουν εκθειαστεί και ισχύει το αντίθετο»


H παρουσιάστρια ανέφερε για το Survivor ότι «οι παίκτες δεν έχουν αίσθηση της επιτυχίας που σημειώνει στην Ελλάδα, αλλά ούτε και της εικόνας τους προς τον κόσμο. Συζήτησα με τον ψυχολόγο της εκπομπής, τον κ. Γιάννη Χοϊμέ, ο οποίος μου είπε πως το σοκ για έναν παίκτη που βγαίνει από το παιχνίδι είναι τεράστιο.
 
Έχει να αντιμετωπίσει την αίσθηση που έχει ο κόσμος για αυτόν και το παιχνίδι. Για κάποιους είναι σοκ. Υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι αντιπαθείς και τελικά είναι συμπαθείς και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι νομίζουν ότι έχουν εκθειαστεί από τον κόσμο και ισχύει το αντίθετο».
 
Για τον παίκτη που συμπαθεί περισσότερο ανέφερε: «Έχω δηλώσει μεταξύ σοβαροί και αστείου, και στο πλαίσιο της συζήτησης που κάνουμε στο Twitter χιουμοριστικά, ότι έχω υπάρξει γοητευμένη από την παρουσία του Ντάνου, όπως και όλος σχεδόν ο γυναικείος πληθυσμός. Από κει και πέρα συμπαθώ την Ειρήνη Κολιδά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου».
 
Για την πρόταση που της έγινε για το Survivor και αν θα πήγαινε στο παιχνίδι απάντησε: «Μου έγινε πρόταση και μάλιστα με πολλή ζέση από την παραγωγή. Το "όχι" μου ήταν αυτόματο και επέμενα σ' αυτό… Δεν θα πήγαινα ποτέ. Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να λειτουργήσει καλά κάτω από τόσο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες».
 
«Είμαι από τις πιο γραφικές σχολιάστριες στο Twitter… Στην αρχή ξεκίνησα να το βλέπω για να δω την αλλαγή στο concept που μου είχαν πει ότι θα γίνει. Μετά κόλλησα… Είναι σαν να βλέπουν οι γυναίκες ποδοσφαιρικό αγώνα δίχως να παρακολουθούν ποδόσφαιρο, έχει ίντριγκα μέσα στην ομάδα, έχει όλο το πακέτο», σημείωσε.
 
Για το τι άλλο θα δείξει η εκπομπή της: «Υπάρχει σίγουρα πολύ υλικό από το παρασκήνιο που δεν έχει προβληθεί, όμως το μεταφέρουμε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Θέλω δηλαδή να πω ότι δεν θα διαχειριστούμε το υλικό με τρόπο ώστε να το κάνουμε spoiler στο ίδιο το προϊόν».

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes