Νέα «πυρά» του Ξεκαλάκη: Μας επιτίθενται τα απολειφάδια του ΠΑΣΟΚ του Τσοχατζόπουλου - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Νέα «πυρά» του Ξεκαλάκη: Μας επιτίθενται τα απολειφάδια του ΠΑΣΟΚ του Τσοχατζόπουλου


«Εγώ δεν αναγνωρίζω αποφάσεις που παίρνονται από μονοπρόσωπα όργανα. Έχω εκλεγεί από την κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ γραμματέας και έχω καλέσει την Πρόεδρο να λειτουργήσει ως οφείλει κατά τρόπο θεσμικό ως πρόεδρος του κινήματος και να φέρει το αίτημα της άρσης εμπιστοσύνης στο πρόσωπό στην κεντρική επιτροπή που με εξέλεξε» σημείωσε ο Στέφανος Ξεκαλάκης μιλώντας στο North 98.

«Όπως αντιλαμβάνεστε από τη στιγμή που δεν αναγνωρίζω την διαδικασία που ακολουθήθηκε που είναι αντιδημοκρατική συνεχίζω να παραμένω γραμματέας» τόνισε ο κ. Ξεκαλάκης.

«Εμείς έχουμε μια πολιτική κουλτούρα και αρνούμαι να αντιπαρατεθώ σε μια λογική προσωπικών ύβρεων σε προσβολές της οικογένειάς μου, όλα αυτά τα έχουμε ξαναζήσει και το 1996, πρόκειται για ένα σίκουελ, αυτοί που μας επιτίθενται είναι τα απολειφάδια του ΠΑΣΟΚ του κ. Τσοχατζόπουλου, είναι η νεολαία του Άκη που ενορχηστρωμένα μας επιτίθενται, αυτό είναι λυπηρό αλλά εμείς αντέχουμε», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ξεκαλάκης.

«Βλέπω τι επιθέσεις δεχόμαστε, τι διαρροές γίνονται μέσα από το ΠΑΣΟΚ και θα περίμενα από την ηγεσία όλα αυτά να τα είχε μαζέψει. Όσο αυτό φαίνεται και εμφανίζεται ως διαρροές της Χαριλάου Τρικούπη νομίζω χαρακτηρίζει και την ίδια πλέον» πρόσθεσε.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes