ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ! Ο ΧΑΡΤΗΣ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ… ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΡΑΜΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΙΚΟΝΑ) - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ! Ο ΧΑΡΤΗΣ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ… ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΡΑΜΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΙΚΟΝΑ)Προπαγανδιστικό βίντεο με το όραμα του «σουλτάνου» της Αλβανίας, πρωθυπουργού Εντι Ράμα για τη «μεγάλη Αλβανία», ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό, περιλαμβάνεται και ο γνωστός χάρτης των Αλβανών, που δείχνει τη Μεγάλη Αλβανία να περιέχει και την Ηπειρο και την Κέρκυρα από την Ελλάδα!

Το χορό των δηλώσεων περί «ένωσης των Αλβανών της βαλκανικής σ ένα κράτος» άνοιξε πριν λίγες μέρες ο Έντι Ράμα ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Politico του Βελγίου είπε πως εφόσον η περιοχή της δυτικής Βαλκανικής δεν ενταχθεί στην ΕΕ, τότε η ένωση της Αλβανίας με το Κόσσοβο θα είναι η εναλλακτική λύση για να ζήσουν μαζί οι Αλβανοί.

Οξύτατη ήταν η αντίδραση του ΥΠΕΞ της Σερβίας: «Οι πολιτικοί των Αλβανών θα πρέπει να μετρούν πολύ καλά τα λόγια που εκστομίζουν διότι σήμερα, στην διεθνή σκηνή, δεν κυριαρχούν οι προστάτες τους που βομβάρδισαν την Σερβία για να της αποσπάσουν το Κόσσοβο». Ο ίδιος, αποκάλυψε και τα σχέδια της Αλβανικής πολιτικής ηγεσίας «είναι και η διεκδίκηση της πόλης Νις, αύριο θα ζητήσουν τα Σκόπια, το Ούλτσιν στο Μαυροβούνιο και την Ήπειρο από την Ελλάδα».

Δείτε εδώ τον χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας»:

1341

phgh.makeleio

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes