Εκτακτο: Εκτροχιασμός τρένου Intercity έξω από τη Θεσσαλονίκη -Αναφορές για τραυματίες [εικόνες] - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Εκτακτο: Εκτροχιασμός τρένου Intercity έξω από τη Θεσσαλονίκη -Αναφορές για τραυματίες [εικόνες]Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας Intercity του ΟΣΕ σημειώθηκε περίπου στις 9:40 το βράδυ έξω από τη Θεσσαλονίκη στην είσοδο του χωριού Άδενδρο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δύο σοβαρά τραυματίες.
Η αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη με 100 επιβαίνοντες, ενώ φαίνεται ότι εκτροχιάστηκαν και τα πέντε βαγόνια. Σύμφωνα με το thestival.gr, o ένας εκ των δύο σοβαρά τραυματιών είναι διασωληνωμένος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ ορισμένοι από τους επιβάτες που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς. Δεν υπάρχει ακόμα σαφής πληροφόρηση για τον ακριβή αριθμό των τραυματιών, τοπικά Μέσα κάνουν λόγο από 6 έως 10.
Το πρόβλημα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εντοπίζεται στα δύο πρώτα βαγόνια. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η μηχανή και το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας, διέσχισε σπίτι που βρίσκεται κοντά στις γραμμές και το οποίο κατοικείται. Πληροφορίες στο μεταξύ αναφέρουν ότι εκτοχιάστηκαν και τα πέντε βαγόνια της αμαξοστοιχίας.
Στο σημείο έφτασαν 9 πυροσβεστικά οχήματα με 25 άνδρες για να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes