Βουλή: Συνεδριάζει την Τρίτη (27/6) η προανακριτική επιτροπή για Γιάννο Παπαντωνίου - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Βουλή: Συνεδριάζει την Τρίτη (27/6) η προανακριτική επιτροπή για Γιάννο ΠαπαντωνίουΑύριο το απόγευμα στις 17:00 θα συνεδριάσει η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης (προανακριτική επιτροπή) της Βουλής για την διερεύνηση της υπόθεσης του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου, με στόχο να καταβληθούν προσπάθειες για την σύνταξη κοινού πορίσματος.

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ στην προανακριτική, Θανάσης Παφίλης, σε γραπτή δήλωση του τονίζει την ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει, «το ΚΚΕ θεωρεί ότι πρέπει να τύχουν περαιτέρω διερεύνησης ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Άμυνας για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ενώ το αδίκημα της απιστίας είναι ήδη παραγεγραμμένο».

Παράλληλα, κατηγορεί τόσο τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσο και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ότι «με δική τους ευθύνη δεν έγινε στην Προανακριτική Επιτροπή ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης που θα μπορούσε ενδεχομένως να αναδείξει και άλλες πλευρές σχετικά με τα υπέρογκα εξοπλιστικά προγράμματα που φορτώθηκαν στις πλάτες του λαού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes