Θεσσαλονίκη: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα (vids) - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Θεσσαλονίκη: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα (vids)


Διακόπηκε το απόγευμα της Δευτέρας (26/6/2017) το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, μετά από ένταση, που προκλήθηκε, μεταξύ των συμβασιούχων στην καθαριότητα και του δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Μπουτάρης έκανε έκκληση στους εργαζόμενους να βγουν στους δρόμους μαζί με τον ιδιώτη, προκειμένου να καθαρίσει η πόλη. Η προτροπή αυτή του δημάρχου έκανε έξαλλους τους εργαζόμενοι, οι οποίοι κατηγόρησαν τον κ. Μπουτάρη ότι αθέτησε το λόγο του και τη συμφωνία, που είχαν νωρίτερα σήμερα, όταν τους είπε ότι αν βγάλουν απορριμματοφόρα και καθαρίσουν την πόλη θα παγώσει τη διαδικασία.
Η έκκληση του κ. Μπουτάρη στους συμβασιούχους, προκάλεσε την αντίδραση της συντονίστριας της Λαϊκής Ενότητας Α' Θεσσαλονίκης, Χριστίνας Σολτανίδου, η οποία μεταξύ άλλων είπε προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκη ότι είναι χειρότερος και από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.
Επικράτησε ένταση, με τους εργαζόμενους να αποχωρούν από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με συνθήματα και την πρόεδρο, Καλυψώ Γούλα να διακόπτει τη διαδικασία.
Πηγή: thestival.gr

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes