Κατέβαλε δόση 2,5 εκατ. ευρώ η Nοva – Απορίες στη Λίγκα - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Κατέβαλε δόση 2,5 εκατ. ευρώ η Nοva – Απορίες στη ΛίγκαΣε μία κίνηση που προκάλεσε την απορία των ανθρώπων της Σούπερ Λίγκας προχώρησε η Nova, αφού όπως προκύπτει, το συνδρομητικό κανάλι κατέβαλε το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς του συνεταιρισμού.

Όλα αυτά την ίδια μέρα η Nova είχε προχωρήσει σε εξώδικη απάντηση προς τη Λίγκα, με τα στελέχη της να τονίζουν πως τα χρήματα που αξιώνει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αφορούν ρήτρες και δεν είναι οφειλόμενα.

Έτσι στη Σούπερ Λίγκα απόρησαν όταν είδαν τα χρήματα στα ταμεία λέγοντας χαρακτηριστικά «πώς γίνεται να ισχυρίζεται εδώ και μέρες η Nova ότι δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, να στέλνει εξώδικη διαμαρτυρία και την ίδια μέρα να καταβάλει εκπρόθεσμη δόση 2.5εκατ. ευρώ; Tελικά, υπήρχαν ή όχι οφειλές;».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, από τα συνολικά 6.5 που αξιώνει η Σούπερ Λίγκα τα 2.5 εκατ. ήταν αυτά τα οποία καταβλήθηκαν σήμερα από το συνδρομητικό κανάλι, ενώ τα υπόλοιπα αντιστοιχούν σε ρήτρες που –κατά τη Nova- παρακρατήθηκαν νόμιμα από το περσινό πρωτάθλημα.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes