ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΓΟΡΑ-ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΓΟΡΑ-ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...


Η κατάσταση στην Κύπρο είναι αρκετά τεταμένη, και η Τουρκία καθημερινά προκαλεί με κάθε τρόπο την Ελληνική πλευρά. Μάλιστα σήμερα η Τουρκία έστειλε και τελεσίγραφο δια στόματος Τσαβούσογλου ότι ή η Ελλάδα θα δεχθεί την Τουρκική πρόταση αλλιώς δεν θα υπάρξει λύση.

Η Άγκυρα δείχνει συνεχώς τις προθέσεις της να παραμείνει στη νήσο για πάντα, και τις τελευταίες ημέρες ανακοίνωσε μια αγορά η οποία προκαλεί αμηχανία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Άγκυρα διερευνά την αγορά μιας πλατφόρμας με γεωτρύπανο μεγάλου βάθους, παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Αυτό αν επαληθευτεί, θα σημαίνει ότι η Τουρκία δεν έχει σκοπό να επιτρέψει στην Κυπριακή κυβέρνηση να προχωρήσει στις εξορύξεις. Αντιθέτως, η Τουρκία δείχνει να σκληραίνει τη στάση της και δεν αποκλείεται στο μέλλον να αποφασίσει να λύσει το πρόβλημα κάνοντας κατοχή σε ολόκληρη την Κύπρο.

Το σίγουρο είναι ότι εάν η Τουρκία αγοράσει την πλατφόρμα θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να δημιουργήσει τετελεσμένα στην Κυπριακή ΑΟΖ, κάτι που δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει...

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes