Τα βρήκε με Λουτσιάνο ο Παναθηναϊκός! - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Τα βρήκε με Λουτσιάνο ο Παναθηναϊκός!Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λουτσιάνο είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του ΣΠΟΡ FM οι πράσινοι τα βρήκαν με τον 24χρονο κι απομένει το «ναι» της Κορίνθιανς.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λουτσιάνο είναι ο Παναθηναϊκός. Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6, οι πράσινοι τα βρήκαν σε όλα με την πλευρά του παίκτη για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές μεταξύ 500-600.000 ευρώ ετησίως και πλέον απομένει το «ναι» της Κορίνθιανς. 

Οι τελικές επαφές με τους Βραζιλιάνους θα γίνουν μέχρι και την Δευτέρα. Η Κορίνθιανς δίνει αγώνα για το πρωτάθλημα τα ξημερώματα της Κυριακής συνεπώς η διοίκηση του συλλόγου είναι απασχολημένη με την αναμέτρηση κόντρα στην Πόντε Πρέτα. 

Στον Παναθηναϊκό πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως η Κορίνθιανς δεν θα αποτελέσει εμπόδιο κι αυτό γιατί ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2017. Αυτό σημαίνει πως από την στιγμή που έχει ήδη συμφωνήσει με τους πράσινους, αν οι Βραζιλιάνοι δεν δώσουν την συγκατάθεσή τους, τότε θα χάσουν τον 24χρονο περιφερειακό επιθετικό χωρίς να μπει ούτε ευρώ στα ταμεία τους, αφού θα αποχωρήσει ως ελεύθερος. 

Η ουσία είναι πως το Τριφύλλι είναι πολύ κοντά σε έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλο ταλέντο, τον οποίο θέλει πολύ ο Μαρίνος Ουζουνίδης και πηγαίνει στις τελικές διαπραγματεύσεις έχοντας ξεκάθαρα το πάνω χέρι.

πηγη  sport-fm


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes