ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ! ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ... - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ! ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ...


Η Τρίτη αξιολόγηση θα ξεκινήσει αμέσως μετά το καλοκαίρι και ήδη υπάρχουν πολλά σενάρια για ραγδαίες εξελίξεις που θα ακολουθήσουν μετά από αυτή.

Ήδη οι δανειστές, δια του Ντέκλαν Κοστέλο, προμηνύουν «λίγα» νέα μέτρα που μπορεί να χρειαστούν, και ο πρώτος πανικός στο κυβερνητικό επιτελείο έχει ήδη ξεσπάσει.

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είπε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ «Μετά το καλοκαίρι θα επιστρέψουμε για την τρίτη αξιολόγηση. Αφορά κυρίως την εφαρμογή των μέτρων τα οποία ήδη θεσπίστηκαν στη πρώτη και δεύτερη αξιολόγηση. Υπάρχουν πολύ λίγα που πρέπει να νομοθετηθούν. Υπάρχουν πολύ λίγα όσον αφορά τα δημοσιονομικά μέτρα, επειδή η Ελλάδα είναι «εντός τροχιάς» για να επιτύχει τους δημοσιονομικούς στόχους».

Όσο και να προσπαθούν με τη λέξη «λίγα» να... χρυσώσουν το χάπι, ίσως αυτά τα μέτρα να είναι το κύκνειο άσμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καθώς πλέον έχουν ξεφτιλιστεί τόσο που δεν πάει άλλο. Εάν ψηφίσουν νέα μέτρα τότε είναι σίγουρο ότι το μονοψήφιο ποσοστό στις εκλογές θα το έχουν στο τσεπάκι τους.

Και εφόσον στον ΣΥΡΙΖΑ το γνωρίζουν, λογικά δεν θα δεχθούν να πάνε για νέα μέτρα και θα πάνε σε εκλογές με στόχο τη λιγότερη εκλογική ζημιά...

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes