Προειδοποίηση για τα φάρμακα με βάση το PPI: Μελέτη διαπιστώνει 50% αυξημένο κίνδυνο θανάτου από τη μακροχρόνια χρήση αναστολέων αντλίας πρωτονίων - Greece news
BREAKING NEWS

AΚΟΎΣΤΕ RADIO RIZES ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΤΤΙΚΗΣ

ειδήσεις

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Προειδοποίηση για τα φάρμακα με βάση το PPI: Μελέτη διαπιστώνει 50% αυξημένο κίνδυνο θανάτου από τη μακροχρόνια χρήση αναστολέων αντλίας πρωτονίων( Natural News ) Τα φάρμακα PPI που χρησιμοποιούνται συνήθως για να καλύψουν τα συμπτώματα της καούρας έχουν διαπιστωθεί ότι αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου κατά 50%, σύμφωνα με νέα μελέτη που διεξήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ουάσινγκτον .

Όπως αναφέρουν τα Natural News :

Οι PPI, οι οποίοι είναι άμεσα διαθέσιμοι πάνω από τον πάγκο με εμπορικές επωνυμίες όπως Prevacid, Prilosec και Nexium, θεωρούνται γενικά ασφαλείς λόγω της διαθεσιμότητάς τους. Μελέτες που διεξήχθησαν τα τελευταία χρόνια έχουν ήδη δείξει ότι η χρήση αυτών των φαρμάκων στην καύση του στομάχου συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο νεφρικής βλάβης, καταγμάτων οστών και άνοιας. Ωστόσο, αυτή η νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο BMJ Open, αποκάλυψε ότι η χρήση του PPI μπορεί να έχει πολύ μεγαλύτερες συνέπειες

Ο ανώτερος συγγραφέας Ziyad Al-Aly, MD, δήλωσε στο ScienceDaily.com ότι «ανεξάρτητα από το πώς κόπηκαμε και κομματιάσαμε τα δεδομένα από αυτό το μεγάλο σετ, είδαμε το ίδιο πράγμα: Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος θανάτου μεταξύ των χρηστών του PPI».

Αυτά τα ευρήματα είναι μόνο το τελευταίο παράδειγμα επιστημονικής έρευνας που αποκαλύπτει τους ακραίες κινδύνους για την υγεία των κοινών φαρμάκων , συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων στατίνης , των αντικαταθλιπτικών και ακόμη και της χημειοθεραπείας, η οποία έχει βρεθεί να διαδίδει τον καρκίνο σε όλο το σώμα .


Ο ιστότοπος PharmaDeathClock.com παρακολουθεί τους θανάτους που προκαλούνται από φαρμακευτικές ουσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο, αποκαλύπτοντας ότι μόνο η χημειοθεραπεία σκότωσε πάνω από 17 εκατομμύρια ανθρώπους από την 1η Ιανουαρίου 2000. Οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις φαρμάκων έχουν σκοτώσει πάνω από 1,8 εκατομμύρια ανθρώπους, Σκότωσε πάνω από 700.000 ανθρώπους. Αυτοί οι αριθμοί είναι, φυσικά, θύματα σε επίπεδο ολοκαυτώματος , που υπονομεύουν όλους τους θανάτους Αμερικανών πολιτών ή στρατιωτών σε όλους τους πολέμους που καλύπτουν ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία.


Παρακολουθήστε την αναφορά βίντεο μου για να μάθετε περισσότερα:
πηγη.naturalnews

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Greece news. Template Designed by Greece news - WP Themes